Keskustelutilaisuus energiamerkinnän vaikutuksista kuluttajavalintoihin 18.3.2015

Tuoreverkosto järjestää 18.3.2015 klo 9.30-12.30 keskustelutilaisuuden energiamerkinnän vaikutuksista kuluttajavalintoihin sekä elintarvikkeiden tuoteketjuista. Keskustelutilaisuus järjestetään Helsingissä Energiaviraston tiloissa. Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan.

Erityisasiantuntija Kaisa-Reeta Koskinen Energiavirastosta kertoo selvityksestä, joka liittyy energiamerkintädirektiivin uudelleen katselmointiin ja jossa selvitettiin energiamerkinnän vaikutuksista kuluttajavalintoihin.

Professori Sirpa Kurppa Luonnonvarakeskuksesta on lupautunut tilaisuuteen alustamaanruokatuntotannon systeemien kestävyydestä.

Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä perjantaihin 13.3. mennessä.

Lähetämme sinulle erillisen paikkavahvistuksen, sillä kokoontumistilat asettavat rajoituksia osallistujamäärälle. Mikäli kiinnostuneita on runsaasti, pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään vastaavan tilaisuuden myös myöhemmin.

Tilaisuus järjestetään Energiaviraston tiloissa Helsingissä (Lintulahdenkuja 4) Huomaathan, että alueella on rajallisesti parkkitilaa!